Шоколадна ковбаса – ласощі з дитинства

Опубліковано 25.01.2012 у рубриці Кулінарні витребеньки

Шоколадна ковбаса – ласощі з дитинства

Хочу поділитись рецептом ласощів родом з дитинства. Готується швидко та просто. Особливо смакує з теплим чаєм та кавою :)
Потрібні продукти:
400 г. печива “Марія”
200 г. маргарину або масла
1 яйце
4 ст. ложки молока
1,5 ст. цукру
4 ст. ложки какао

Творчий процес:
Печиво ламаємо на невеликі шматочки (можна скористатись кухонним комбайном). Маргарин розтоплюємо на маленькому вогні, яйце розбиваємо з молоком і додаємо до маргарину, цукор перемішуємо з какао і досипаємо туди ж.

Помішуємо поки цукор не розтопиться. В готовий шоколад додаємо печиво (горіхи, родзинки, курагу…)

Отриману масу викладаємо на целофан і скручуємо смужкою. Ставимо в холодильник на кілька годин.
шоколадна ковбаса

Смачного!

14 Коментарів

  1. Дуже смачна ковбаска вийшла) Вже другий раз роблю…Дякую за чудовий рецепт!!!

  2. Смачного! Радує, що не дарма рецептик викладала ;)

Залиште коментар