Кекс

Опубліковано 23.12.2012 у рубриці Кулінарні витребеньки

Кекс

Потрібні продукти:
3 яйця
1 стакан цукру
100 грам масла
1 стакан кефіру
2 стакани муки
2 чайні ложки соди, або пакетик розрушувачу (10 грам)
1 пакетик ванільного цукру
какао, родзинки, цукати, цукрова пудра за бажанням.

Творчий процес:
Яйця збиваємо з цукром, додаєм розторлене масло, кефір, соду погашену оцтом, ванільний цукор та муку. Все змішуємо. Виходить густе тісто.

Можна додати родзинки чи цукати.

Випікаємо у змащеній маслом формі 40 хвилин при температурі 180-200 градусів Цельсія. Посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Залиште коментар